.

TRUBARJEVA HIŠA LITERATURE

 

 

AKTUALNO:

Zaradi tehnične okvare je Trubarjeva hiša literature do nadaljnjega zaprta.

 

 

 

 

 

 

 

 

trubarca
0: OTROCI NA OBISKU - vrtec Jelka – ogled lutkovne predstave Knjižna čajanka pri vešči Smilji, ki otrokom pripoveduje nove, sveže, manj znane zgodbe, pravljice in pesmi; nastopata lutkarica Katja Povše, pravljičarka Rada Kikelj.

OB 19.00: VEČER INTERMEDIJSKIH UMETNOSTI - Luka Prinčič, Prosto programje, sodelovanje in umetnost - nekaj zvokov, podob in premislekov; kibridna predstavitev Luke Prinčiča, ki deluje na področju zvoka in intermedijev.
-

O nas

O TRUBARJEVI HIŠI LITERATURE

 

Trubarjeva hiša literature je kulturni zavod, ki deluje pod okriljem Mestne knjižnice Ljubljana. Ukvarjamo se s prirejanjem kulturnih prireditev s poudarkom na literarnih dogodkih. Naš program sestavljajo stalne (sezonske) serije dogodkov ter enkratni literarni ali kulturni dogodki. Slednje nam lahko pomagate soustvarjati tudi vi; v kolikor imate predlog za kulturno prireditev, nam lahko pišete na enega izmed spodnjih elektronskih naslovov. 

 

rokdežmanRok Dežman, programski vodja Trubarjeve hiše literature: Po izobrazbi in notranjem vzgibu humanist, ki pije jutranjo kavo iz skodelice z motivom Ivana Cankarja. Najdete ga obkroženega z ljudmi, ki doživljajo svet okoli sebe in radi stopijo iz okvirja družbene ukleščenosti. V življenju stavi na gradnjo kompromisov in vedno korekten odnos do ljudi. Hitro pa se vam lahko zgodi, da ga srečate na skalnih previsih in zaledenelih gorskih pečinah.

 

 

 

 

SOUSTVARJALCI SPLETNEGA PORTALA:

Poročila z dogodkov, refleksije in kritike pišeta: Veronika Šoster in Špela Sabati.

 

ELEKTRONSKI NASLOVI: 

Vodja Trubarjeve hiše literature, Rok Dežman: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  

Strokovna sodelavka v Trubarjevi hiši literature, Lana Zorko: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Splošna vprašanja, ponudbe, pobude in prijava na obvestila o dogodkih: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   

 

POŠTNI NASLOV:

Trubarjeva hiša literature, 

Stritarjeva 7

1000 Ljubljana

 

TELEFON: 

01 308 51 30

 

FACEBOOOK:

Trubarjeva hiša literature

Trubarjeva hiša literature
Stritarjeva 7
1000 Ljubljana

Tel.: 01 308 51 30

trubarjeva@literarnahisa.si

rok.dezman@literarnahisa.si

Trubarjeva hiša literature spada v sklop zavoda Mestna knjižnica Ljubljana.

Ustanoviteljica javnega zavoda je Mestna občina Ljubljana.